Serpenyőben sült pézsmatök olívaolajjal, fokhagymával és babérlevéllel
- Teljes idő 40 perc
- 15 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
1 Pézsmatök
2 kan. Fokhagyma por
2 levél Babérlevél
2 kan. Olívaolaj
Só, bors
Tartozékok
Sütőkosár Lecsöpögtető tálca
Előkészítés
Lépés 1 /4
Vágja félbe a pézsmatököt. Távolítsa el a magokat, hámozza meg és vágja fel 2,5 cm-es kockákra.
Lépés 2 /4
Tegye a kockákat egy tálba, adja hozzá a fokhagymát, a babérlevelet és az olívaolajat. Ízesítse sóval és borssal, és jól keverje össze, hogy ellepje a kockákat. Borítsa őket az Easy Fry Oven & Grill sütőkosarába, és helyezze a középső polcra, a csepegtetőedénnyel az alján. Csukja be az ajtót.
Lépés 3 /4
Állítsa be a sütést MANUAL üzemmódra 200 °C-on 25 percre.
Lépés 4 /4
Tálalja tök és napraforgómag keverékével és némi morzsolt fetával.