Karamellizált csirkecombok gyömbérrel és kukoricával
- Teljes idő 1 óra 5 perc
- 10 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 30 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (1)
Összetevők
4 személy
2 kan. Folyékony méz
6 kan. Szójaszósz
3 kan. Yakitori szósz
1 kan. Szezámolaj
0.5 kan. Friss gyömbér
0.5 Újhagyma
2 Vákuumcsomagolt kukoricacsövek
8 Csirkecomb (kb. 1 kg)
Koriander
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Egy nagy tálban keverje össze a mézet, a szójaszószt, a yakitori szószt és a szezámolajat. Reszelje le és adja hozzá a gyömbért. Az újhagyma zöld részét vágja nagyon vékony szeletekre. Tegye őket a tálba. Fűszerezze enyhén borssal.
Lépés 2 /8
Vágja a kukoricacsöveket 3 cm vastag darabokra.
Lépés 3 /8
Adja a csirkecombokat és a kukoricacsövet a páchoz. Keverje össze gyengéden, hogy bevonja őket a mártás.
Lépés 4 /8
Hagyja pácolódni 30 percig.
Lépés 5 /8
Helyezze a tepsire a csirkecombokat és a kukoricát. Adja hozzá a pácot. Tegye a tepsit a sütő középső pozíciójába.
Lépés 6 /8
Kapcsolja be a készüléket. Válassza ki a ROAST programot 200°C-on, és állítsa be a sütési időt 25 percre. Nyomja meg a START gombot.
Lépés 7 /8
Ha sütés után a a mártás túlságosan besűrűsödik, adjon egy kis vizet hozzá.
Lépés 8 /8
Tegye a csirkecombokat és a kukoricát egy tálba, öntse rá a mártást, szórja meg apróra vágott korianderrel, és tálalja forrón. Tálalja sima rizzsel.