Joghurtban és rozmaringban pácolt csirkecombok
- Teljes idő 55 perc
- 20 perc
Előkészítés - 35 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
8 személy
8 Csirkecombok
500 g Görög joghurt
9 cl Dijoni mustár
8 szegf. Fokhagyma
2 szál. Friss rozmaring
Só, bors
Tartozékok
Grill
Előkészítés
Lépés 1 /3
Távolítsa el a bőrt a csirkecombokról, majd helyezze azokat egy nagy tálba.
Lépés 2 /3
Keverje össze a joghurtot, a mustárt, az apróra vágott fokhagymát, egy csipet sót, borsot és az apróra vágott rozmaringleveleket. Kenje a keveréket a csirkére, és tegye az edényt a hűtőbe. Hagyja pácolódni 4 órán át.
Lépés 3 /3
Helyezze a grilltálat a készülékbe. Digitális változat: Állítsa a ROAST CHICKEN üzemmódot 200°C-ra, és melegítse elő 15 percre, majd helyezze a csirkecombokat a készülék táljába. Süsse 35 percig, a sütés felénél megfordítva. 2 az 1-ben mechanikus változat: Helyezze a csirkecombokat a készülék táljába, és állítsa 200°C-ra 30 percre. A sütés felénél fordítsa meg.