Karamellizált csirkecombok gyömbérrel és sült kukoricával
- Teljes idő 2 óra
- 10 perc
Előkészítés - 50 perc
Főzés - 1 óra
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
2 kan. Folyékony méz
2 kan. Szójaszósz
1 kan. Aprított gyömbér
12 Csirkecomb (kb. 1 kg)
6 Vákuumcsomagolt kukoricacsövek
2 kan. Olaj
Só, bors
Tartozékok
Grill
Előkészítés
Lépés 1 /4
Egy tálban keverje össze a mézet a szójaszósszal és a gyömbérrel. Adja hozzá a csirkecombokat, és jól keverje össze, hogy ellepje őket a mártás, majd hagyja egy órán át pácolódni.
Lépés 2 /4
Helyezze a grilltálcát a készülékbe, és a csirkecombok felét helyezze lépcsőzetesen a tálcára. Állítsa be a CHICKEN sütési módot 200 °C-ra 20 percre. 10 perc sütés után forgassa meg a csirkecombokat, és kezdje újra a sütést. Ugyanígy süsse meg a többi csirkecombot is. Ha az Easy Fry Oven & Grill 9 az 1-ben készüléket használ, tegye a csirkecombokat lépcsőzetesen a két grillrácsra (6 csirkecomb rácsonként). Helyezze a grillrácsokat az Easy Fry Oven & Grill felső és középső polcára, a csepegtetőedényt tegye be alulra. Csukja be ismét az ajtót, és állítsa be a sütést 200 °C-on 20 percre CHICKEN üzemmódban. 10 perc sütés után cserélje meg a grillrácsokat, forgassa meg a csirkecombokat, majd csukja be az ajtót, és kezdje újra a sütést.
Lépés 3 /4
A program végén vegye ki a csirkecombokat, helyezze a grilltálcát a legmagasabb polcra, és a GRILL üzemmódot 200 °C-ra állítva 15 percig melegítse elő.
Lépés 4 /4
Konyhai papírral törögesse meg a kukoricacsöveket. Kenje meg olajjal az egész kukoricát, és szórja meg sóval és borssal. Az előmelegítés után helyezze a kukoricacsöveket szorosan egymás mellé a grilltálcára, és kezdje el a sütést GRILL üzemmódban 200 °C-on 10 percig. A sütés felénél fordítsa meg a kukoricacsöveket, majd tálalja a karamellizált csirkecombokkal.