Csirkecombok és burgonyaszeletek
- Teljes idő 1 óra 30 perc
- 10 perc
Előkészítés - 1 óra 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
8 Csirkecombok
5 g Paprika
2 kan. Provence-i fűszer
2 kan. Barna cukor
Só, bors
10 cl Olívaolaj
8 Burgonya
2 kan. Szárított petrezselyem
2 kan. Chilipor
Tartozékok
Elválasztó Grill
Előkészítés
Lépés 1 /5
Törölje szárazra a csirkecombokat papírtörlővel. Tegye őket egy nagy tálba.
Lépés 2 /5
Egy kis tálban keverjen össze 3 g paprikát, Provence-i fűszereket, barna cukrot, sót és borsot. Tegyen 40 ml olívaolajat a csirkével tálba, és szórja rá a fűszereket, majd keverje össze, amíg a csirkét teljesen be nem vonja.
Lépés 3 /5
Mossa meg a burgonyát, és vágja szeletekre. Tegye őket egy nagy tálba. Adjon hozzá 60 ml olívaolajat, 2 teáskanál paprikát, petrezselymet, chilit, sót és borsot, és jól keverje össze, hogy a burgonyát elfedjék a fűszerek.
Lépés 4 /5
Helyezze be a grilltányért és az elválasztót a készülékbe. Nyomja meg a Szinkronizálás gombot, és válassza a FRIES üzemmódot a P1-hez. P2 esetében válassza a ROAST CHICKEN üzemmódot. Először adja hozzá a burgonyaszeletek felét. Amikor megszólal az időzítő, tegyen 4 csirkecombot az elválasztó másik oldalára, és folytassa a sütést. 10 perc elteltével fordítsa meg a csirkét, majd folytassa a sütést.
Lépés 5 /5
Amikor megsült, ismételje meg az eljárást a második adaggal.