Ropogós csirkecombok
- Teljes idő 3 óra 45 perc
- 15 perc
Előkészítés - 1 óra 30 perc
Főzés - 2 óra
Hűtés
Összetevők
4 személy
3 cl Szójaszósz
1 kan. Japán szaké
1 kan. Cukor
Só, bors
1 kan. Ötfűszer-keverék
3 Újhagyma, durvára vágva
15 g Gyömbér
4 Csirkecombok
35 g Liszt
Tartozékok
Grill
Előkészítés
Lépés 1 /4
Egy tálban keverje össze a szójaszószt, a japán szakét, a cukrot, a sót, a borsot, az ötfűszer-keveréket, az újhagymát és a gyömbért. Tegye a csirkecombokat egy fagyasztózacskóba, és tegye bele a szószt. Óvatosan zárja le a zacskót, a lehető legtöbb levegőt eltávolítva. Simítsa meg néhányszor a zacskót, hogy a csirkét teljesen ellepje a szósz. Hagyja pácolódni szobahőmérsékleten 2 órán át, vagy egy éjszakán át a hűtőben.
Lépés 2 /4
Tegyen két csirkecombot egy tálba. Töltse meg a víztartályt. Helyezze be a standard tányért a készülékbe, és helyezze rá az edényt. Állítsa be a STEAM programot 30 percre.
Lépés 3 /4
Tegyen egy nagy szitát egy tányérra. Ha megfőtt, öntse ki a vizet a főzőtálból. Tegye a csirkét a szűrőbe, hagyja kihűlni és lecsepegni.
Lépés 4 /4
Vonja be a csirkét liszttel. Tegyen egy sütőpapírt a grill lapra, és helyezze a készülékbe. Helyezze a csirkecombokat a sütőtálba, és állítsa az AIR FRY programot 200°C-ra 15 percre.