Kacsamell és sárgarépa chips
- Teljes idő 1 óra 40 perc
- 20 perc
Előkészítés - 1 óra 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
500 g Sárgarépa
2 kan. Szőlőmagolaj
1 kan. Juharszirup
1 kan. Kakukkfű
Só, bors
2 Kacsamellek
1 kan. Szárított petrezselyem
Tartozékok
Grill Elválasztó
Előkészítés
Lépés 1 /4
Hámozza meg a sárgarépát. Negyedelje el hosszában, majd vágja 5 cm-es darabokra. Tegye egy tálba, és keverje össze az olajjal, juharsziruppal, kakukkfűvel, sóval és borssal.
Lépés 2 /4
A mellek bőrét rácsos mintázatban, a hús felvágása nélkül vágja be. Sóval, borssal és petrezselyemmel fűszerezze. Forró serpenyőben barnítsa a mellet mindkét oldalán 1 percig, majd öntse le róla a felesleges zsiradékot.
Lépés 3 /4
Helyezze be a grilltányért és a válaszfalat a készülékbe. Nyomja meg a Szinkronizálás gombot, és válassza a FRIES üzemmódot a P1-hez. P2 esetében válassza a MEAT üzemmódot. Először adja hozzá a répachipset. Amikor megszólal az időzítő, keverje meg a sült krumplit, és helyezze az egyik kacsamellet az elválasztó másik oldalára. Folytassa a sütést. 7 perc elteltével fordítsa meg a mellet, majd folytassa a sütést.
Lépés 4 /4
A program befejezése után ismételje meg a folyamatot a második adaggal.