Fokhagymás parmezános sárgarépa-chips
- Teljes idő 35 perc
- 10 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
500 g Sárgarépa
3 szegf. Fokhagyma
45 g Reszelt parmezán
0.5 kan. Paprika
1 csip. Bors
3 kan. Olívaolaj
Tartozékok
Grill Sütőkosár
Előkészítés
Lépés 1 /5
Hámozza meg, mossa meg és szárítsa meg a sárgarépát. Vágja őket hasábburgonya formára, és tegye egy tálba.
Lépés 2 /5
Hámozza meg és aprítsa fel a fokhagymát.
Lépés 3 /5
Keverje össze a répasültet a fokhagymával, a parmezánnal és a borssal.
Lépés 4 /5
Tegye a répasültet az Easy Fry & Grill kosárba, és locsolja meg olívaolajjal. Ideális esetben 2 adagban kell főzni.
Lépés 5 /5
Digitális változat: Válassza a FRIES üzemmódot 20 percre, félidőben megkeverve. Kézi változat: Állítsa 170°C-ra 25 percre, félidőben keverje meg.