Fish and chips
- Teljes idő 52 perc
- 20 perc
Előkészítés - 32 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 filé Tőkehalfilé (egyenként 120 g)
7 kan. Liszt
7 kan. Zsemlemorzsa
3 Tojás
700 g Fagyasztott, sütőben süthető hasábburgonya
2 kan. Növényi olaj
1 kan. Aprított metélőhagyma
5 kan. Majonéz
Só, bors
Tartozékok
Extra Crisp 2az1-ben rács
Előkészítés
Lépés 1 /5
Ehhez a recepthez az Extra Crisp fedőre van szükség. Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /5
Tegye a lisztet, a tojást és a zsemlemorzsát három külön kis tálba. Ebben a sorrendben vonja be a filéket a panír elkészítéséhez.
Lépés 3 /5
Tegye a beolajozott hasábburgonyákat a tálba. Tegye rá az Extra Crisp fedőt, és állítsa a 3. programra 20 percre. A sütés felénél fordítsa meg.
Lépés 4 /5
Helyezze a halat a grillrácsra a felső pozícióba, úgy, hogy ne fedjék egymást. Indítsa újra a 3. programot további 12 percre.
Lépés 5 /5
Melegen tálalja a metélőhagymával és a majonézzel. Ízlés szerint ízesítse.