Fehér hal gyógynövényes kéreggel és brokkolival
- Teljes idő 45 perc
- 20 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
2 Nagy fej brokkoli
60 g Vaj
120 g Zsemlemorzsa
6 kan. Apróra vágott petrezselyem
Só, bors
8 filé Tőkehal vagy tőkehal (8x120 g)
8 g Mustár
Tartozékok
Grill
Előkészítés
Lépés 1 /5
Mossa meg a brokkolit, és vágja apró virágokra.
Lépés 2 /5
Helyezze be a grilltálat a készülékbe, és tegye bele a brokkolivirágokat. Ha az Easy Fry Oven & Grill 9in1 készülékkel rendelkezik, helyezze őket a sütőkosárba, és csúsztassa az Easy Fry Oven & Grill készülék középső polcára. Tegye a vízzel teli csepegtető tálcát az aljára.
Lépés 3 /5
Állítsa a AIR MANUAL programot 150°C-ra 15 percre, és félidőben fordítsa meg a steakeket.
Lépés 4 /5
Közben olvassza meg a vajat, keverje össze a zsemlemorzsával, a petrezselyemmel, sóval és borssal. A halfilék tetejét kenje meg mustárral, adja hozzá a fűszeres zsemlemorzsát, és jól nyomkodja le, hogy a zsemlemorzsa megtapadjon.
Lépés 5 /5
Amikor megszólal az időzítő, helyezze a halfiléket a brokkoli tetejére, és állítsa be a sütést 170 °C-on 10 percre a FISH üzemmódra.