Fehér halsteak brokkoli bundában
- Teljes idő 40 perc
- 20 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
300 g Brokkolirózsa
6 kan. Olívaolaj
3 kan. Petrezselyem
1 kan. Kapor
50 g Parmezán sajt
4 Tőkehalfilé
4 kan. Mustár
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Távolítsa el a brokkolirózsák felét. Reszelje le őket egy aprólyukú reszelőn, hogy brokkolidarát kapjon. Tegye félre.
Lépés 2 /6
Forraljon fel egy lábasban vizet. Sózza meg a vizet, és adja hozzá a maradék brokkolirózsákat. Főzze őket 4 percig közepes lángon. Szűrje le. A főtt rózsákat tegye egy, a készülék méretének megfelelő tortaformába. Tegye félre.
Lépés 3 /6
Készítse el a zsemlemorzsát: egy edényben keverje össze a félretett brokkolipelyhet, az olívaolajat, a petrezselymet, a kaprot és a parmezánt. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 4 /6
Helyezze a tőkehalat a gratin tálba a brokkolirózsák tetejére. Egy kanál segítségével kenje be minden egyes tőkehal hátat mustárral, majd fedje be a brokkolis zsemlemorzsával.
Lépés 5 /6
Helyezze az edényt a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 6 /6
Azonnal tálalja.