Csirkecomb joghurtos mártással és zöldséglepénnyel
- Teljes idő 1 óra 55 perc
- 30 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 1 óra
Hűtés
Összetevők
3 személy
Csirkecomb
200 g Fehér Joghurt
Oliva olaj
1 kan. Garam masala
Citrom
Só
Petrezselyem
Cukkini
1 Hagyma
1 Répa
4 kan. Csicseriborsó liszt
Só
1 kanálnyi Kömény
1 kanálnyi Koriander
100 g Jogurt
Citrom
Bazsalikom
Só
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse el a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Készítsen pácot a jogurtból, olívaolajból, citromléből és héjából, garam masala, só és apróra vágott lapos petrezselyemből.
Lépés 3 /7
Távolítsuk el a csirkecomb alsó részét, és pácoljuk körülbelül egy órán keresztül.
Lépés 4 /7
A zöldségeket vágja szeletekre, keverje össze a korianderrel, római köménnyel, csicseriborsó liszttel, sóval és olívaolajjal.
Lépés 5 /7
Kapcsolja be a fitőzt, a csirkecombokhoz használja a grill funkciót, amit kb 25 percig süt, a zöldségekhez pedig a forró levegős sütés funkciót.
Lépés 6 /7
A mártás elkészítéséhez készítse elő a hozzávalókat, keverje össze és sóval ízesítse.
Lépés 7 /7
A kész csibét és zöldségeket a mártással tálalja.