Csirkefilé gombával és kéksajtos mártással
- Teljes idő 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
800 g Gomba
8 filé Csirke
6 cl Olívaolaj
Só, bors
6 szál. Kakukkfű
140 g Kéksajt
100 g Tejföl
Előkészítés
Lépés 1 /2
Öblítse le a gombát, távolítsa el a tönk alját, majd vágja negyedekre. Helyezze a grilltálcát a készülékbe, majd tegye rá a csirkefiléket és a gombát. Locsolja meg olajjal, sózza, borsozza, és adja hozzá a kakukkfüvet. Állítsa be a megadott üzemmódot 15 percre.
Lépés 2 /2
Közben egy kis serpenyőben alacsony lángon 5 percig olvassza meg a sajtot a tejszínben. Tálalja a csirkefiléket a gombával és a kéksajtos krémmel.