*Yaourt à la vanille
- Teljes idő 8 óra 5 perc
- 5 perc
Előkészítés - 8 óra
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
1 l *Long-life whole milk
1 tasak *Starter cultures
50 g *Caster sugar
1 szegf. *Vanilla (seeds)
Előkészítés
Lépés 1 /6
*Prepare the ingredients.
Lépés 2 /6
*Pour the pre-boiled milk into a mixing bowl. When its temperature reaches 40°C, add the starter cultures, sugar and vanilla, and mix gently. Mix gently and pour into small glass jars.
Lépés 3 /6
*Pour 100 ml of water into the bowl.
Lépés 4 /6
*Place the small glass jars inside the bowl with the lids closed.
Lépés 5 /6
*Cook the yoghurts.
Lépés 6 /6
*Take out the small glass jars. Leave to cool. Keep the yoghurts in the fridge.