Röszti parmezánnal és szalonnával
- Teljes idő 30 perc
- 20 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (4)
Összetevők
4 személy
1 kg Burgonya
1 marék Petrezselyem
Szalonna
1 kanálnyi Só
0.5 kanálnyi Bors
5 szegf. Fokhagyma
1 kanál Olaj
Parmezán
Tartozékok
Sütőlemez Sütőlemez XL
Előkészítés
Lépés 1 /6
A burgonyát reszelje durvára, és a felesleges vizet egy ruhán keresztül nyomkodja ki.
Lépés 2 /6
Sóval és borssal fűszerezze, adja hozzá az apróra vágott petrezselymet és fokhagymát, és jól keverje össze.
Lépés 3 /6
Melegítsen fel egy tepsit az OptiGrillben, és süsse ropogósra a szalonnaszeleteket. Ezeket aztán aprítsa fel és tegye félre a díszítéshez.
Lépés 4 /6
Tegyen egy maréknyi burgonyakeveréket a forró sütőmasszába, és sodrófával formázzon belőle kerek pogácsát.
Lépés 5 /6
Süsse mindkét oldalát aranybarnára.
Lépés 6 /6
Reszelje rá a parmezán sajtot a rösztire, és adja hozzá az apróra vágott szalonnát.