Pulykanyársak sárgarépával és bulgur búzával
- Teljes idő 40 perc
- 15 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
8 Vékony pulykaszeletek (900 g)
6 Nagy sárgarépa
Só, bors
32 Kimagozott fekete olajbogyó
500 g Bulgur
2 Sóban tartósított citrom
2 csok. Petrezselyem
Előkészítés
Lépés 1 /4
A pulykamellet vágja 3 cm-es csíkokra. Szeletelje vékonyra a sárgarépát kézi szeletelő vagy hámozó segítségével.
Lépés 2 /4
A húscsíkokat terítse ki, és fűszerezze sóval és borssal. Fedje le egy répacsíkkal. Tegyen egy olajbogyót a végére, és tekerje fel a húscsíkokat. Helyezze a tekercseket a nyársra.
Lépés 3 /4
Egy tálban keverje össze a bulgur búzát 150 ml vízzel, az apróra vágott tartósított citrommal, az apróra vágott petrezselyemmel, a sóval és a maradék sárgarépacsíkokkal. Helyezze rá a pulykanyársakat.
Lépés 4 /4
Töltse meg a víztartályt. Helyezze a standard tálat a készülékbe. Helyezze az edényt a főzőtálba, és állítsa be a STEAM üzemmódot 25 percre.