Ossobuco és édesburgonya
- Teljes idő 50 perc
- 20 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
3 kan. Olívaolaj
4 szel. Borjúcomb
2 Aprított hagyma
3 szegf. Aprított fokhagyma
2 Sárgarépa hasábokra vágva
2 szál /sz. Zeller hasábokra vágva
10 cl Száraz fehérbor
600 g Hámozott paradicsomkonzerv
2 egy. Fűszernövény csomagok
2 kan. Olasz fűszerpor
2 kan. Paradicsompüré
1 Bio narancs (héja és leve)
2 Egész édesburgonya, hámozva (kb. 700 g)
4 cl Meleg tej
Só, bors
Tartozékok
2az1-ben rács
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Öntse az olajat a tálba. A húst mindkét oldalán 5 percig pirítsa.
Lépés 3 /6
Adja hozzá az összes hozzávalót, kivéve az édesburgonyát és a tejet.
Lépés 4 /6
Helyezze az édesburgonyát a grillrácsra a felső pozícióba a kinoa tetejére.
Lépés 5 /6
Kuktában főzés
Lépés 6 /6
Keverje össze az édesburgonya-pürét a tejjel és fűszerezze. Tálalja forrón.