Olasz stílusú grillezett paprika
- Teljes idő 25 perc
- 10 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
6 Pirospaprika
9 cl Olívaolaj
3 szegf. Aprított fokhagyma
3 g Apróra vágott friss bazsalikom
3 filé Szardellafilé
1.5 kan. Balzsamecet
Só, bors
30 g Fenyőmag
60 g Parmezán reszelék
Tartozékok
Grill Lecsöpögtető tálca
Előkészítés
Lépés 1 /3
Vágja félbe a paprikákat, távolítsa el a magokat, majd hosszában vágja háromfelé. Keverje össze az olívaolaj felével, a fokhagymával, a bazsalikommal, a szardellával és a balzsamecettel. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 2 /3
Helyezze be a grill lapot a készülékbe, majd helyezze rá a paprikát. Melegítse elő 15 percig 200°C-on GRILL üzemmódban, és süsse 15 percig. A sütés felénél keverje meg a zöldségeket. Ha az Easy Fry Oven & Grill 9in1 készülékkel rendelkezik, helyezze a grill lapot az Easy Fry Oven & Grill felső polcára, a csepegtetőedényt pedig alulra. Zárja be az ajtót, és állítsa a GRILL üzemmódot 200°C-ra, hogy 15 percig előmelegedjen. Tegye a paprikát a készülékbe. Állítsa a GRILL üzemmódot 15 percre 200°C-ra.
Lépés 3 /3
Amikor a sütés befejeződött, és a paprika megpuhult, tegye át egy tálba, locsolja meg a maradék olajjal, és hagyja kihűlni. Tálalás előtt szórja meg a fenyőmaggal és a parmezánforgáccsal a paprikát.