Olasz panini grillezett zöldségekkel
- Teljes idő 15 perc
- 15 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 db paninik
4 kan. olívaolaj
2 kan. balzsamecet
4 szegf. fokhagymagerezd
1 db cukkini
1 db Pirospaprika
1 db lilahagyma
4 kan. pesto
200 g reszelt mozzarella
só
bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Keverje össze egy tálban az olajat és az ecetet a meghámozott és felaprított fokhagymagerezdekkel. Ízesítse sóval és borssal. Vágja a cukkiniket és a hagymát 1 cm vastag szeletekre vagy karikákra, vágja a paprikákat 1 cm vastag csíkokra, adja a zöldségeket a keverékhez és jól forgassa bele őket.
Lépés 2 /4
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Kézi üzemmódot, állítsa a hőmérsékletet 240°C-ra, majd nyomja meg az OK gombot. Miután a grill felforrósodott, helyezze a zöldségeket a grillre (lehet, hogy csak két körben tudja mindet meggrillezni), majd csukja le a grillt. Nyomja meg az OK gombot és állítsa a grillezési időt 5 percre.
Lépés 3 /4
Kenje meg a pestóval a félbevágott paninik belsejét. Miután megsültek, tegye a grillezett zöldségeket és a reszelt mozzarellát a kenyérre. Csukja le a paniniket.
Lépés 4 /4
Alaposan törölje le a grill-lapokat konyhai papírtörlővel. Válassza ki a Szendvics programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután a grill felforrósodott, tegye a két paninit a grillre, majd csukja le a fedőt. Grillezze ízlése szerint: „enyhén átsült” (sárga), „átsült” (narancssárga) vagy „ropogós” (piros). Ugyanezt ismételje meg a másik két paninivel is.