Grillezett olasz szendvics
- Teljes idő 17 perc
- 10 perc
Előkészítés - 7 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 szel. Gabona vagy magvas kenyér
20 g Vaj
2 kanál Mozzarella
3 Paradicsom
4 kan. Pesztó
100 g Reszelt ementáli sajt
1 kan. Parmezán
2 kan. Olívaolaj
Bazsalikom
Tartozékok
Szokásos rács
Előkészítés
Lépés 1 /9
Olvassza meg a vajat a mikrohullámú sütőben.
Lépés 2 /9
Kenjen meg vele ecsettel 2 szelet kenyeret.
Lépés 3 /9
Szeletelje fel a paradicsomot és a mozzarellát.
Lépés 4 /9
Helyezze a paradicsomszeleteket a vajas kenyérszeletre, majd egyenletesen kenje rá a mozzarellát.
Lépés 5 /9
Kenje meg egy teáskanál pestóval, és szórja meg reszelt ementáli sajttal, ezután pedig parmezánnal.
Lépés 6 /9
A tetejére tegyen néhány bazsalikomlevelet, és locsolja meg olívaolajjal.
Lépés 7 /9
A maradék két szelet kenyeret kenje meg vajjal.
Lépés 8 /9
Tegye őket a szendvicsekre, vajas felükkel felfelé.
Lépés 9 /9
Helyezze a szendvicseket egy hagyományos Easy Fry tálcára, és állítsuk a KÉZI programot 200 °C-ra, majd süsse őket 7 percig. Vegye ki a szendvicseket a sütőből egy spatula segítségével, majd tálalja rukkola salátával.