Grillkolbász és paprikás pita
- Teljes idő 22 perc
- 10 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 Kolbász
1 Pirospaprika
1 Zöldpaprika
1 Hagyma
4 Pitakenyér
2 kan. Olívaolaj
1 kan. Szárított kakukkfű
Só és bors
Tetszés szerinti szósz (mustár, ketchup, majonéz stb.)
Előkészítés
Lépés 1 /5
A paprikacsíkokat és az apróra vágott hagymát fűszerezze az olívaolajjal, a kakukkfűvel, a sóval és a borssal.
Lépés 2 /5
Tegye a kolbászokat és a fűszerezett zöldségeket a készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /5
A sütés felénél forgassa meg a kolbászokat és a zöldségeket, hogy egyenletes legyen a sütés. Nyissa ki a fogantyút mindkét kezével.
Lépés 4 /5
Néhány perccel a sütési idő vége előtt tegye a pitakenyereket a grillrácsra, hogy kissé felmelegedjenek.
Lépés 5 /5
Fogyassza, miután a grillkolbászokat a pitakenyérbe helyezte, az Ön által választott zöldségekkel és mártással kísérve.