Grillezett savanyú paprika
- Teljes idő 4 óra 35 perc
- 15 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 4 óra
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
6 Piros paprika
2 Fokhagyma
5 kan. Vörösborecet
1 kan. porcukor
8 kan. Olívaolaj
4 kan. Petrezselyem
2 kan. Kapribogyó
só
Előkészítés
Lépés 1 /5
Kezdje a paprika megmosásával és szárításával.
Lépés 2 /5
Kapcsolja be az OptiGrillt. Nyissa az OptiGrillt a grillező állásba. Állítsa az oldalsó termosztátot a 4. állásba. A paprika méretétől függően süsse 15-20 percig. Sültnek és puhának kell lennie.
Lépés 3 /5
Amíg a paprika hűl, készítse el a pácot. Keverje össze a vörösborecetet, az olívaolajat, a felaprított fokhagymát, a cukrot, a sót, a borsot és a petrezselymet egy tálban.
Lépés 4 /5
Tálalás előtt legalább 4 órán át hagyja pácolódni a paprikát a hűtőben, hogy az ízek jól összeérjenek.
Lépés 5 /5
Tálalja az ecetes paprikát előételként vagy köretként. Tálaláskor tegyen savanyított kapribogyót a paprikára.