Grillezett paprika ecetben
- Teljes idő 4 óra 27 perc
- 15 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 4 óra
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 Pirospaprika
2 Fokhagymagerezd
5 kan. Vörösborecet
1 kan. Porcukor
10 kan. Extra szűz olívaolaj
4 kan. Friss petrezselyem
2 kan. Finom kapribogyó
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Kezdje a paprika megmosásával és szárításával.
Lépés 2 /6
Tegye őket a tányérral felszerelt Easy Fry készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /6
A paprikát tegye félre egy tálban.
Lépés 4 /6
Amíg a paprika hűl, készítse el a pácot. Keverje össze a vörösborecetet, az olívaolajat, a felaprított fokhagymát, a cukrot, a sót, a borsot és a petrezselymet egy tálban.
Lépés 5 /6
Tálalás előtt legalább 4 órán át hagyja pácolódni a paprikát a hűtőben, hogy az ízek jól összeérjenek.
Lépés 6 /6
Tálalja az ecetes paprikát előételként vagy köretként. Közvetlenül a tálalás előtt tegyen ecetes kapribogyót a paprikára.