Brazil stílusú grillezett ananász
- Teljes idő 15 perc
- 15 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
1 Ananász
3 kan. Barna cukor
2 kan. Fahéj
Előkészítés
Lépés 1 /4
Egy éles késsel vágja le az ananász végeit. Állítsa az ananászt függőlegesen egy deszkára, majd késsel vagdossa le a héját fentről lefelé haladva a hús és a héj mentén. Távolítsa el a szemeket is, amelyek kellemetlenek a szájpadlásnak.
Lépés 2 /4
Egy nagy tálban keverje össze a cukrot és a fahéjat. Adja hozzá az ananásznegyedeket, és forgassa össze a cukorral és a fahéjjal. Tegye félre.
Lépés 3 /4
Kapcsolja be az OptiGrillt. Válassza a „Paprika” programot, és nyomja meg az OK gombot. Amint az előmelegítés befejeződött, tegye az ananásznegyedeket a grillre, és zárja le. Süsse, amíg a jelzőfény narancssárgára nem vált.
Lépés 4 /4
Tegye a főtt ananásznegyedeket egy tálra, és azonnal tálalja.