*Roast turkey with stuffing
- Teljes idő 1 óra 25 perc
- 25 perc
Előkészítés - 50 perc
Főzés - 10 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
300 g Kolbászhús
2 Mogyoróhagyma
2 kan. Olívaolaj
1 kan. Bazsalikom
1 kan. Szárított fűszernövény
400 g Pulykasült
20 g Vaj
Só, bors
1.2 kg Kis különleges ropogós burgonya
2 Lilahagyma
2 kan. Semleges olaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /7
Tegye a kolbászhúst, az apróra vágott mogyoróhagymát, az olívaolajat, a bazsalikomot és a szárított fűszernövényeket egy edénybe. Fűszerezze borssal. Habarja össze, hogy egyenletes tölteléket kapjon.
Lépés 2 /7
A pulykaszeletet helyezze a munkafelületre (ha több szeletet készít, tegye őket egymás mellé, hogy téglalap alakúak legyenek). Fűszerezze be a szeletet, majd a teljes felületén terítse el a tölteléket. Tekerje fel a szeletet "csiga" alakúra, hogy egy rudat kapjon. Kösse meg a sültet, hogy a sütés alatt a helyén maradjon. Tegye félre.
Lépés 3 /7
Készítse elő a burgonyát. Tegye őket a lilahagymával együtt a tányérral felszerelt készülékbe. Ízesítse sóval és borssal. Jól keverje össze. Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /7
10 perc elteltével keverje meg a burgonyát, és tegye rá a sültet. Szórja meg a sültet a vajdarabkákkal, és süsse tovább.
Lépés 5 /7
A sütés felénél fordítsa meg a sültet, hogy egyenletesen süljön.
Lépés 6 /7
Amikor a program befejeződött, hagyja a húst 10 percig pihenni a nyitott fiókban, hogy a hús teljesen megsüljön és megőrizze teljes puhaságát.
Lépés 7 /7
Vegye ki a sültet, és szeletelje fel. Tálalja a töltelékkel, és azonnal fogyassza.