Klubszendvics
- Teljes idő 15 perc
- 5 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
12 szel. kovászos kenyér
12 szel. bacon
6 kan. majonéz
6 szel. sült pulykamell
180 g Comté
2 db Paradicsom
150 g bébispenót
Előkészítés
Lépés 1 /5
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Kézi üzemmódot vagy a Szalonna programot (modelltől függően), majd nyomja meg az OK gombot. Miután a grill felforrósodott, helyezze rá a füstölt bacont és csukja le a fedőt. Nyomja meg az OK gombot a grillezés elindításához. Kövesse a kijelzőn megjelenő utasításokat, amíg a hús „közepesen átsült” nem lesz vagy amíg a jelzőfény narancssárgára nem vált.
Lépés 2 /5
A grillezett húst helyezze egy tányérra és óvatosan törölje le a grill-lapokat konyhai papírtörlővel. Válassza ki a Szendvics programot, majd nyomja meg az OK gombot.
Lépés 3 /5
Kenjen meg négy szelet kenyeret majonézzel. Tegye rájuk a pulykaszeleteket, a grillezett baconcsíkokat és a sajtszeleteket. A megmaradt kenyérszeleteket tegye a szendvicsek tetejére.
Lépés 4 /5
Miután a grill felforrósodott, tegyen rá két szendvicset és csukja le a grillt. Grillezze ízlése szerint: „mérsékelten átsült” sárga, „grillezett” narancssárga vagy „ropogós” piros. Ezt ismételje meg a többi szendviccsel is.
Lépés 5 /5
Tegye a szendvicseket egy tányérra. Tálalás előtt óvatosan nyissa ki őket, adja hozzájuk a szeletelt paradicsomot és a spenótleveleket.