Tandoori csirkecomb
- Teljes idő 2 óra 30 perc
- 15 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 2 óra
Hűtés
Összetevők
4 személy
12 Csirkecomb
2 kan. Tandoori paszta
200 g Natúr joghurt
2 Fokhagyma
1 kan. Friss gyömbér
1 Citrom
Só
Olajspray
Előkészítés
Lépés 1 /6
Egy nagy edényben keverje össze a tandoori pasztát (vagy a porított tandoori fűszereket), a joghurtot, a fokhagymát, a gyömbért, a citromlevet és egy csipet sót, hogy pácot készítsen. Adja a csirkecombokat a páchoz, és győződjön meg róla, hogy mindegyiket jól bevonja. Fedje le, és hagyja pácolódni a hűtőben legalább 2 órán át, ideális esetben egy éjszakán át, hogy az ízek átjárják.
Lépés 2 /6
Vegye ki a csirkecombokat a pácléből, és dobja ki a felesleget.
Lépés 3 /6
Helyezze a combokat a készülékbe. Ha lehetséges, a combokat sütés előtt enyhén kenje be olajspray-vel. Csukja le a készüléket, és kezdje el a sütést.
Lépés 4 /6
Fordítsa meg a combokat a sütés felénél, hogy egyenletesen átsüljenek.
Lépés 5 /6
Nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, és vegye ki a csirkecombokat.
Lépés 6 /6
Tálalja a tandoori csirkecombokat citromszeletekkel, basmati rizzsel és frissítő raita szósszal. Jó étvágyat!