Tandoori csirkecomb
- Teljes idő 56 perc
- 20 perc
Előkészítés - 16 perc
Főzés - 20 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
4 Csirkecomb
50 g Natúr joghurt
1 kan. Őrölt gyömbér
1 kan. Fokhagymapor
1 kan. Csilipor
0.5 kan. Kurkuma
1 kan. Garam masala
Só és bors
10 g Citromlé
1 kan. Olaj
Előkészítés
Lépés 1 /2
Szárítsa meg a csirkecombokat konyhai papírtörlővel. Egy kis tálban keverje össze a joghurtot, a gyömbért, a fokhagymát, a csilit, a kurkumát, a garam masalát, a sót, a borsot és a citromlevet. Adja hozzá a csirkét és alaposan kenje be a páccal. Hagyja állni 20 percig. Ecsettel olajozza be a combokat. Helyezze őket a tállal felszerelt készülékbe úgy, hogy ne fedjék egymást. Kezdje el a sütést.
Lépés 2 /2
A sütési idő felénél fordítsa meg a combokat. Ellenőrizze, hogy átsültek-e, és szükség esetén süsse őket még pár percig. Azonnal tálalja.