Tandoori csirkecomb
- Teljes idő 56 perc
- 20 perc
Előkészítés - 16 perc
Főzés - 20 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (16)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY5568E0 Fekete EY145810 Easy Fry Compact 3l légkeveréses fritőz Tefal fekete EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz Tefal 11 literes Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben digitális EY505D15 Rozsdamentes/Fekete Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
4 Csirkecomb
50 g Natúr joghurt
1 kan. Őrölt gyömbér
1 kan. Fokhagymapor
1 kan. Csilipor
0.5 kan. Kurkuma
1 kan. Garam masala
Só és bors
10 g Citromlé
1 kan. Olaj
Előkészítés
Lépés 1 /2
Szárítsa meg a csirkecombokat konyhai papírtörlővel. Egy kis tálban keverje össze a joghurtot, a gyömbért, a fokhagymát, a csilit, a kurkumát, a garam masalát, a sót, a borsot és a citromlevet. Adja hozzá a csirkét és alaposan kenje be a páccal. Hagyja állni 20 percig. Ecsettel olajozza be a combokat. Helyezze őket a tállal felszerelt készülékbe úgy, hogy ne fedjék egymást. Kezdje el a sütést.
Lépés 2 /2
A sütési idő felénél fordítsa meg a combokat. Ellenőrizze, hogy átsültek-e, és szükség esetén süsse őket még pár percig. Azonnal tálalja.