Mustáros csirke és karfiol
- Teljes idő 13 perc
- 10 perc
Előkészítés - 3 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 Csirkemellfilé
2 kan. Olaj (növényi vagy olívaolaj)
150 ml Víz
2 kan. Csirke alaplé
100 ml Félzsíros tejszín (tejföl)
2 kan. Mustár (sárga vagy teljes kiörlésű)
700 g Mosott karfiol
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Mossa meg a karfiolt és vágja 1-2 cm-es darabokra. Öntsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /6
5 percig pirítsa a húst. Vegye ki az edényből. Adja hozzá a vizet, az alaplevet, a tejszínt és a mustárt. Forralja fel.
Lépés 4 /6
Adja hozzá a karfiolt. Tegye a tetejére a csirkét. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 5 /6
Nagynyomású főzés.
Lépés 6 /6
Tálalja.