Grillezett királygarnéla fokhagymás-petrezselymes citromvajjal
- Teljes idő 10 perc
- 10 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
12 db Királygarnélák
100 g vaj
2 szegf. fokhagymagerezd
2 kan. petrezselyem
1 db citrom
só
bors
Előkészítés
Lépés 1 /3
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Tenger gyümölcsei programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután a grill felforrósodott, helyezze rá a garnélákat és csukja le a fedőt. Grillezze addig, amíg a kijelzőn meg nem jelenik a „közepesen átsült” felirat vagy a jelzőfény narancssárgára nem vált.
Lépés 2 /3
Eközben olvassza fel a vajat egy serpenyőben kis lángon. Adja hozzá a megtisztított és apróra vágott fokhagymát, a citromlevet, az aprított petrezselymet, a sót és a borsot és hagyja kis lángon a tűzön, amíg a garnélák el nem készülnek.
Lépés 3 /3
A garnélát tálalja a vajas szósszal.