Chimichurri steak
- Teljes idő 23 perc
- 15 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
45 g Aprított petrezselyem
45 g Aprított koriander
7 cl Olívaolaj
1 Hagyma
3 Fokhagymagerezd, tisztított
3 kan. Citromlé
3 kan. Vörösborecet
1 kan. Só
1 kan. Bors
3 csip. Csilipehely
600 g Marhasteak szeletek
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a chimichurri szószt. Turmixgépben keverje össze a petrezselymet, a koriandert, az olívaolajat, a hagymát, a fokhagymát, a citromlevet, a vörösborecetet, a sót, a borsot és a chilipelyhet. Hűtse le a szószt a hűtőben.
Lépés 2 /4
A húst fűszerezze sóval és borssal. Helyezze a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /4
A sütési idő felénél fordítsa meg.
Lépés 4 /4
A húst vékonyan szeletelje fel, és azonnal tálalja a chimichurri szósszal.