Cézársaláta grillezett baconnel
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 filé csirkemell
8 bacon
3 kan. majonéz
3 kan. olívaolaj
1 szegf. fokhagyma
1 kan. fehérborecet
2 filé szardellafilé
70 g parmezán
2 kicsi római saláta
2 szel. kenyér
30 g olvasztott vaj
só és bors
Worcester-szósz
Előkészítés
Lépés 1 /6
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Kolbász programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután a grill felforrósodott, tegye a bacont a grillre, csukja le a fedőt, és várjon, amíg a bacon ízlésének megfelelően ropogós nem lesz. Tegyen konyhai papírtörlőt egy tányérra és tegye rá a bacont a felesleges zsír felitatásához.
Lépés 2 /6
Válassza ki a Baromfi programot, és várja meg, hogy a grill felforrósodjon. Miután a grill előmelegedett, tegye rá a csirkemellfiléket és süsse ízlés szerinti ideig. Egy vágódeszkán csíkozza fel őket.
Lépés 3 /6
Kenje be a kenyérszeletek mindkét oldalát olvasztott vajjal. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 4 /6
Válassza ki a Panini programot, majd nyomja meg az OK gombot.
Lépés 5 /6
Miután a grill felforrósodott, tegye rá a kenyérszeleteket és grillezze őket addig, amíg ízlésének megfelelően meg nem pirulnak. Vágja kockákra a kenyeret.
Lépés 6 /6
Keverje össze a majonézt, az olívaolajat, a fokhagymát, a szardellát (ha tesz bele), az ecetet, a sót és a borsot egy kis tálban, amíg az öntet homogén állagú nem lesz. Tegye a megmosott és nagyobb darabokra vágott salátát egy nagy tálba. A tetejére tegyen csirkemellcsíkokat, grillezett bacont és parmezánforgácsot. Öntse rá az öntetet.