Brownie
- Teljes idő 25 perc
- 10 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
165 g Csokoládés tészta
100 g Puha vaj
60 g Pekándió
80 g Barnacukor-por
2 Tojás
0.5 kan. Folyékony vaníliakivonat
40 g T45 liszt
Előkészítés
Lépés 1 /5
Egy edényben olvassza fel a csokoládét és a vajat vízgőzben vagy mikrohullámú sütőben.
Lépés 2 /5
A pekándiót törje durvára. Egy nagy edényben a tojásokat, a barna cukrot és a vaníliakivonatot keverje 5 percig, amíg sima és habos nem lesz. Öntse bele az olvasztott csokoládét és a vajat, és keverje össze. Adja hozzá a lisztet, majd a pekándió felét, és rugalmas spatulával forgassa bele.
Lépés 3 /5
Egy 24 cm-es tortaforma aljának átmérőjével megegyező nagyságú korongot vágjon zsírpapírból, majd helyezze bele. Öntse bele a tésztát, és végül adja hozzá a maradék pekándiót.
Lépés 4 /5
Helyezze a formát a készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 5 /5
Nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, és vegye ki a brownie-t. Hagyja kihűlni, majd vegye ki a formából. Távolítsa el a zsírpapírt. Melegen vagy szobahőmérsékleten tálalja.