Brownie
- Teljes idő 33 perc
- 15 perc
Előkészítés - 18 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
85 g Étcsokoládé
50 g Sótlan vaj
30 g Pekándió
1 Tojás
40 g Barna cukor
0.5 kan. Vaníliakivonat
20 g Puha liszt
Előkészítés
Lépés 1 /6
Egy edényben olvassza fel a csokoládét és a vajat dupla forralóedényben vagy mikrohullámú sütőben. A pekándiót törje durvára.
Lépés 2 /6
Egy nagy edényben 5 percig keverje habosra és simára a tojásokat, a barna cukrot és a vaníliakivonatot. Óvatosan keverje a csokoládét és az olvasztott vajat a habos keverékhez, miközben tovább veri. Keverje bele a lisztet, majd adja hozzá az apróra vágott pekándió felét, és rugalmas spatulával óvatosan keverje össze.
Lépés 3 /6
Használjon a keverék méretének megfelelő tortaformát. Vágjon ki a vajjal kikent forma aljának megfelelő nagyságú kört zsírpapírból. Helyezze a formába, majd öntse bele a brownie-tésztát, és szórja meg a maradék pekándióval.
Lépés 4 /6
Helyezze a formát a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.
Lépés 5 /6
Hagyja kihűlni, majd vegye ki a brownie-t a formából. Távolítsa el a zsírpapírt.
Lépés 6 /6
Melegen vagy hidegen tálalja.