*Saumon vapeur, courgettes, ail et citron
- Teljes idő 39 perc
- 15 perc
Előkészítés - 24 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
4 filé *Skinless salmon
2 kan. *Cajun spices
4 kan. *Olive oil
500 g *Courgettes cut into 1 cm thick slices
4 szegf. *Garlic
2 *Spring onion
1 *Lemon
2 kan. *Finely chopped basil
*Salt, pepper
Előkészítés
Lépés 1 /11
*Prepare the ingredients.
Lépés 2 /11
*Finely chop the basil.
Lépés 3 /11
*Season the salmon with salt and Cajun spices.
Lépés 4 /11
*In a mixing bowl, combine all the remaining ingredients, except the oil and basil.
Lépés 5 /11
*Add the oil to the bowl.
Lépés 6 /11
*Fry the courgettes for 7 minutes.
Lépés 7 /11
*Set aside. Wash and dry the bowl.
Lépés 8 /11
*Lay the courgettes in the steam basket then place the salmon on top.
Lépés 9 /11
*Pour 250 ml of water into the bowl. Put the basket in place.
Lépés 10 /11
*Cook on steam low.
Lépés 11 /11
*Place the basil on top of the salmon and courgettes. Serve and enjoy.