Édesburgonya crostini sajttal, körtével és kakukkfűvel
- Teljes idő 35 perc
- 15 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
8 személy
2 Édesburgonya
200 g Friss kecskesajt
1 Körte
2 kan. Friss kakukkfű
6 db Dió
Só és bors
Tartozékok
Szokásos rács
Előkészítés
Lépés 1 /7
Hámozza meg és szeletelje fel az édesburgonyát 3 mm vastag szeletekre, majd tegye az Easy Fry standard tálcára. Permetezze meg egy kevés olívaolajjal, és enyhén sózza meg.
Lépés 2 /7
Állítsa be a FRIES programot 200 C-ra 10 percre. Óvatosan fordítsa meg az édesburgonyát, és indítsa újra a programot 10 percre.
Lépés 3 /7
Hámozza meg a körtét, és vágja nagyon vékony szeletekre. Törje össze a diót.
Lépés 4 /7
Keverje össze a kecskesajtot, a kakukkfüvet és a diót egy tálban, majd sózza és borsozza meg.
Lépés 5 /7
Kenje rá a sajt, a kakukkfű és a dió keverékét minden egyes édesburgonya-szeletre.
Lépés 6 /7
Tegye rá a körteszeleteket.
Lépés 7 /7
Díszítse néhány fűszernövénnyel, és azonnal tálalja.