Édes-savanyú kínai káposzta
- Teljes idő 22 perc
- 20 perc
Előkészítés - 2 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
530 g Kínai kelkáposzta
225 g Sárgarépa
9 cl Ecet
60 g Cukor
18 cl Víz
120 g Mazsolák
4 levél Babérlevél
12 Borókabogyó
Só
Bors
Előkészítés
Lépés 1 /4
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /4
Helyezze a tálba a vizet, az ecetet, a cukrot, a sót, a borsot, a babérleveleket, és a borókabogyókat. A káposztát, a répát, és a mazsolákat helyezze a gőzkosárba, a gőzkosarat pedig helyezze a főzőedény tetejére.
Lépés 3 /4
Nagynyomású főzés
Lépés 4 /4
Tálalja a zöldségeket a főzőlével.