Gyors kínai stílusú húskeverék
- Teljes idő 20 perc
- 10 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
500 g Darált hús
1 db Hagyma
3 db Sárgarépa
2 szegf. Fokhagyma
4 db Káposztalevél
2 kanál Szójaszósz
1 kanál Gyömbér
Só
Olaj
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Kockázza fel a hagymát, hámozza meg a fokhagymát, a sárgarépát hámozza meg és vágja a lehető legvékonyabbra, a káposztát pedig vágja fel csíkokra.
Lépés 3 /6
Öntse az olajat a fazékba, és adja hozzá a húst. Nyomja meg a START gombot, és süsse 3 percig.
Lépés 4 /6
Ezután adja hozzá a hagymát, a zúzott fokhagymát, a szójaszószt, a gyömbért és a sót, majd párolja még 2 percig.
Lépés 5 /6
Amikor a hús megpirult, adja hozzá a zöldségeket, nyomja meg a START gombot, és időnként megkeverve párolja 5 percig.
Lépés 6 /6
Kóstolja meg, és ha szükséges, adjon hozzá szójaszószt és gyömbért. A kész ételt rizzsel vagy tésztával tálalja.