*Sauté de porc au cidre
- Teljes idő 12 óra 40 perc
- 20 perc
Előkészítés - 12 óra 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
600 g *Pork loin cut into large 4 cm cubes
2 kan. *Neutral oil
1 *Onion, chopped
2 *Chopped garlic clove(s)
200 g *Chopped mushrooms
400 g *Deseeded red apples cut into 8
25 cl *Cider
10 cl *Water
1.5 kan. *Cornflour (20 g)
10 levél *Sage
4 szál. *Thyme
*Salt, pepper
Előkészítés
Lépés 1 /9
*Prepare the ingredients.
Lépés 2 /9
*Chop the onions.
Lépés 3 /9
*Pour the oil into the bowl.
Lépés 4 /9
*Fry the pork in the oil for 10 minutes.
Lépés 5 /9
*Add the onion, garlic, mushrooms and apples. Fry for 5 minutes.
Lépés 6 /9
*Add the cider and cornflour slurry (cornflour mixed with water). Cook and stir for 5 minutes.
Lépés 7 /9
*Add the herbs and season.
Lépés 8 /9
*Low temperature cooking low.
Lépés 9 /9
*Serve hot.