Ragacsos csirkecomb petrezselymes krumplival
- Teljes idő 1 óra 50 perc
- 20 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 1 óra
Hűtés
Összetevők
4 személy
1 kg Burgonya
Olajspray
1 kan. Só
Petrezselyem
3 Vaj
1 kan. Fűszerpaprika
2 kan. Só
1 kan. Fokhagymapor
1 kan. Koriander
1 kan. Kömény
2 kan. Oregánó
1 kan. Bors
1 kan. Kávé
Csirke alsócomb
1 kan. Chiliszósz
1 kan. Méz
1 kan. Citromlé
2 kan. Olíva olaj
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse el a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Vágja az újburgonyát egyformára. Tegye az Air Fryer nagyobb kosarába. Vékonyan fújja be olajjal és sózza meg.
Lépés 3 /8
Keverje össze az előkészített fűszereket.
Lépés 4 /8
A csirke dobverőket dörzsölje be a fűszerkeverékkel, majd adja hozzá a chiliszószt, mézet, citromlevet és az olajat.
Lépés 5 /8
Forgassa jól össze és 1 órát hagyja állni a pácban.
Lépés 6 /8
A csirkét tegye az Air Fryer másik kosarába és a csirke programon süsse ropogósra.
Lépés 7 /8
Olvassza fel a vajat és forgassa össze a finomra aprított petrezselyemmel. Locsolja a ropogósra sült burgonyára.
Lépés 8 /8
A burgonyát tálalja a csirkecombokkal.