Ricotta és paprika terrine
- Teljes idő 20 perc
- 15 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
30 g Genovai pesto vagy piros pesto
200 g Ricotta
2 Paprika (piros, zöld, sárga) meghámozva, hosszú csíkokra vágva
2 Hideg vízbe áztatott zselatinlapok
5 cl Tej
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /9
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /9
Hámozza meg, magozza ki, és vágja a paprikákat vékony szeletekre.
Lépés 3 /9
Áztassa a zselatint hideg vízbe.
Lépés 4 /9
Öntse az olajat a főzőedénybe. Pirítsa meg a paprikákat minden oldalon.
Lépés 5 /9
Vegye ki. Öntsön 20 cl vizet a főzőedénybe. Helyezze a paprikákat a gőzkosárba, azt pedig a főzőedénybe.
Lépés 6 /9
Nyomás alatti főzés.
Lépés 7 /9
Fogja le a paprikákat. Öblítse el a főzőedényt.
Lépés 8 /9
Fűszerezze a ricottát pestoval, sóval és borssal. Öntse a tejet a főzőedénybe. Adja hozzá a leszűrt zselatint. Amikor megolvadt, adja hozzá a ricottát.
Lépés 9 /9
Rétegezze egymásra a ricottát, valamint a paprikát. Hűtse 12 órán keresztül, mielőtt kiveszi a formából, és tálalja.