Panírozott currys garnélarák
- Teljes idő 15 perc
- 10 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
2 kan. Liszt
2 Tojás
Olaj
Só
75 g Zsemlemorzsa
1 kan. Currypor
18 Nyers, hámozott garnélarák
Tartozékok
Lecsöpögtető tálca 2 rács
Előkészítés
Lépés 1 /4
Öntse a lisztet egy tálba. Üsse fel a tojásokat egy másik tálba, és verje fel 2 teáskanál olajjal és egy nagy csipet sóval. Egy harmadik tálban keverje össze a zsemlemorzsát és a curryport.
Lépés 2 /4
Kenje be olajjal az Easy Fry Oven & Grill két rácsát.
Lépés 3 /4
A garnélarákokat mártsa egyenként lisztbe, a felvert tojásba, majd a zsemlemorzsába. Mártsa őket újra a tojásba és a zsemlemorzsába, majd helyezze őket a rácsra.
Lépés 4 /4
Csúsztassa a rácsokat az Easy Fry Oven & Grill középső és felső polcaira, a csepegtetőtálcát pedig alulra. Csukja be az ajtót, és állítson be 5 perces sütési időt FRIES üzemmódban, a sütés felénél cserélje meg a rácsokat.