Párolt sertéshús tofuval
- Teljes idő 27 perc
- 15 perc
Előkészítés - 12 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
300 g Sertés szűzpecsenye
150 g Tofu
0.33 kan. Őrölt szecsuáni bors
0.5 kan. Földimogyoró olaj
2 Újhagyma
1.5 kan. Szója szósz
1.5 cm Friss gyömbér
0.5 kan. Folyékony méz
2 kan. Rizsecet
4 cl Víz
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Mossa meg és aprítsa fel az újhagymát.
Lépés 3 /8
Mossa meg, és vágja vékony csíkokra a gyömbért.
Lépés 4 /8
Öntse az olajat a főzőedénybe.
Lépés 5 /8
Pirítsa meg a hagymát, a gyömbért, és a borsot. Pirítsa meg a sertéshúst minden oldalon, ha kell, több részben.
Lépés 6 /8
Keverje össze a szója szószt, az ecetet, a mézt, valamint a vizet. Öntse rá a húsra. Adja hozzá a tofut, és keverje meg.
Lépés 7 /8
Nyomás alatti főzés.
Lépés 8 /8
Tálalja rizzsel, vagy zöldségekkel.