Norvég lazacos és garnélás pizza
- Teljes idő 25 perc
- 15 perc
Előkészítés - 10 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
1 pizza Pizzatészta
10 g Liszt
3 kan. Zsíros crème fraîche
150 g Füstölt lazac
100 g Hámozott garnélarák
100 g Reszelt mozzarella sajt
1 kan. Friss kapor
1 kan. Olívaolaj
Citrom
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Szórja meg a tál alját liszttel. Tekerje ki a tésztát, és helyezze a készülékbe.
Lépés 2 /6
A crème fraîche-t egyenletesen oszlassa el a tésztán úgy, hogy egy kis peremet hagyjon. Szórja a reszelt mozzarellát a crème fraîche-ra. A füstölt lazaccsíkokat és a meghámozott garnélarákot terítse a sajtra. Ízesítse kaporral, sóval és borssal, majd locsolja meg olívaolajjal.
Lépés 3 /6
Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /6
A sütés felénél nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, hogy ellenőrizze, hogy a pizza megsült-e, és ha szükséges, fordítsa meg, hogy egyenletes legyen a sütés.
Lépés 5 /6
Amikor megsült, nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, és óvatosan vegye ki a pizzát.
Lépés 6 /6
A pizzát néhány citromhéjjal díszítse a kellemes íz érdekében, és azonnal tálalja.