Édes sárgabarackos és áfonyás pizza
- Teljes idő 21 perc
- 10 perc
Előkészítés - 11 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
1 pizza Pizzatészta
8 Friss sárgabarack
150 g Friss áfonya
3 kan. Porcukor
1 kan. Folyékony méz
1 kan. Őrölt fahéj
Friss mentalevél
Előkészítés
Lépés 1 /8
Szúrja meg a tésztát egy villával, és tegye a készülékbe.
Lépés 2 /8
Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /8
Ellenőrizze, hogy a tészta nem puffad-e fel, és ha szükséges, villával szurkálja meg. Ne vegye ki a pizzát a készülékből.
Lépés 4 /8
Egy edényben óvatosan keverje össze a sárgabarackot és az áfonyát a porcukorral és a fahéjjal. A tésztán oszlassa el a gyümölcskeveréket úgy, hogy a tészta szélét körben szabadon hagyja. Csepegtesse a folyékony mézet a gyümölcsök tetejére.
Lépés 5 /8
Kezdje el a sütést.
Lépés 6 /8
Figyelje a sütést, hogy a gyümölcs ne égjen meg, és a tészta puha maradjon.
Lépés 7 /8
Ha megsült, nyissa ki a fogantyút mindkét kezével, óvatosan vegye ki a pizzát, és hagyja pihenni néhány percig.
Lépés 8 /8
Ha kívánja, díszítse a pizzát friss mentalevelekkel, hogy frissességet és szép megjelenést kölcsönözzön a pizzának.