*Orange crème brûlée cups
- Teljes idő 58 perc
- 15 perc
Előkészítés - 28 perc
Főzés - 15 perc
Hűtés
Összetevők
6 személy
3 Kezeletlen narancs
3 Tojás
75 g Porcukor
75 g Zsírszegény főzőtejszín
1.5 kan. Narancsvirágvíz
6 kan. Barna cukor
Előkészítés
Lépés 1 /5
Vágja a narancsokat ketté. Ellenőrizze, hogy egyenesen állnak-e a vágódeszkán. Ha nem, vágjon le egy kis héjat a narancs aljáról, hogy sima felületet hozzon létre. Facsarja ki a narancsot, majd tegye félre a héját.
Lépés 2 /5
Egy tálban verje fel a tojásokat és a cukrot, amíg a keverék fehér és habos nem lesz. Adja hozzá a narancs levét, a tejszínt és a narancsvirágvizet. Jól keverje össze.
Lépés 3 /5
Helyezze a narancshéjakat a tányérral felszerelt készülékbe, majd kenje a keveréket minden kifacsart narancs aljára. Kezdje el a sütést.
Lépés 4 /5
Amikor megsültek, hagyja őket kihűlni a serpenyőben, majd szórjon meg minden narancsot barna cukorral. Indítsa el a sütést, hogy a cukor karamellizálódjon.
Lépés 5 /5
Állítsa be az időt a kívánt színnek megfelelően.