Mushroom and parmesan risotto
- Teljes idő 40 perc
- 15 perc
Előkészítés - 25 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
75 g *Mushroom mix
2 kan. *Olive oil
0.5 *Onion
160 g *Risotto rice
6 cl *White wine
90 cl *Vegetable stock
20 g *Soft butter
20 g *Parmesan cheese
*Salt and pepper
0.5 kan. *Parsley
Előkészítés
Lépés 1 /9
*Prepare the ingredients.
Lépés 2 /9
*Fit the paddle in the bowl.
Lépés 3 /9
*Pour the oil into the bowl.
Lépés 4 /9
*Add the onions, mushrooms, rice and salt. Fry for 4 mins.
Lépés 5 /9
*Add the white wine and reduce for 1 min.
Lépés 6 /9
*Add the vegetable stock.
Lépés 7 /9
*Risotto cooking.
Lépés 8 /9
*Add the butter and Parmesan and cook for 2 minutes.
Lépés 9 /9
*Adjust the seasoning and finish with the chopped parsley. Serve hot.