Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Klasszikus sajttorta

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 7 óra 20 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    1 óra
  • Hűtés
    6 óra

Összetevők

4 személy

  • 100 g Porhanyós keksz vagy graham keksz

  • 50 g Olvasztott vaj

  • 350 g Philadelphia® krémsajt vagy hasonló krémsajt, szoba hőmérsékletű

  • 1 Tojás

  • 200 g Cukrozott sűrített tej

  • 0.5 kan. Természetes folyékony vaníliakivonat

Előkészítés

Lépés 1 /6

Morzsolja szét a porhanyós kekszet. Tegye őket egy edénybe, és adja hozzá az olvasztott vajat (egy kevés vajat tartson meg a forma kikenéséhez). Egy spatulával keverje össze.

  • 100g Porhanyós keksz vagy graham keksz
  • 50g Olvasztott vaj

Lépés 2 /6

Használjon a keverék méretének megfelelő formát. Vágjon ki a vajjal kikent forma aljának megfelelő nagyságú kört zsírpapírból. Helyezze a helyére, majd öntse a kekszes keveréket a forma aljára. Kanál segítségével jól nyomkodja le.

Lépés 3 /6

Tegye a krémsajtot egy edénybe. Keverje össze kézzel vagy elektromos habverővel, amíg sima és krémes nem lesz az állaga. Egyesével adja hozzá a tojásokat, majd a sűrített tejet és a vaníliát, közepes sebességgel keverje össze, amíg homogén állagú nem lesz. Kb. 2 percet várjon. Öntse a keveréket a formába a porhanyós kekszrétegre.

  • 350g Philadelphia® krémsajt vagy hasonló krémsajt, szoba hőmérsékletű
  • 1 Tojás
  • 200g Cukrozott sűrített tej
  • 0.5kan. Természetes folyékony vaníliakivonat

Lépés 4 /6

Helyezze a formát a tállal felszerelt készülékbe. Kezdje el a sütést.

Lépés 5 /6

Ha szükséges, folytassa a sajttorta sütését, amíg a közepe meg nem mozdul. Óvatosan vegye ki a formát a készülékből, és hagyja 6-8 órán át a hűtőben hűlni, mielőtt kiveszi a formából.

Lépés 6 /6

Amikor kihűlt, tálalja gyümölcsszósszal és piros bogyós gyümölcsökkel.

Hasonló receptek

Tefal
Tefal
7 óra 20 perc

Klasszikus sajttorta

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Klasszikus sajttorta