Kinoával töltött padlizsán
- Teljes idő 21 perc
- 15 perc
Előkészítés - 6 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
350 g Görög joghurt
2 kan. Citromlé
1 Aprított hagyma
110 g Durvára felaprított kétspórás csiperke
2 szegf. Aprított fokhagyma
2 kan. Olívaolaj
120 g Nyers kinoa
80 g Durvára felaprított dió
35 cl Zöldségalaplé
0.5 kan. Őrölt kömény
2 egy. Kis padlizsán, hosszában félbevágva, a szárát meghagyva, és bevagdosva
100 g Gránátalmamag
5 levél Aprított mentalevél
Só, bors
Tartozékok
2az1-ben rács
Előkészítés
Lépés 1 /7
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /7
Keverje össze a joghurtot és a citromot egy kis tálban. Tegye a hűtőszekrénybe.
Lépés 3 /7
Pirítsa a lábasban a gombát, a fokhagymát és a hagymát az olajban 3 percig.
Lépés 4 /7
Adja hozzá a kinoát, a diót, az alaplevet és a köményt.
Lépés 5 /7
Helyezze a padlizsánokat a grillrácsra, a kinoa tetejére.
Lépés 6 /7
Főzze nyomás alatt.
Lépés 7 /7
Hagyja kihűlni. Töltse meg a padlizsánokat a kinoával. Adja hozzá a joghurtot, a gránátalmát és a mentát.