Keszeg paradicsommal és olajbogyóval
- Teljes idő 15 perc
- 15 perc
Előkészítés - 0 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (13)
Elektromos grill Tefal OptiGrill+ Snacking & Baking GC714834 Fekete Elektromos grill Tefal OptiGrill 2az1-ben Inox GC772D30 Ezüst/Fekete Elektromos grill Tefal OptiGrill Elite XL GC760D30 Ezüst/Fekete Elektromos grill Tefal OptiGrill Elite GC750D30 Ezüst/Fekete Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
4 db keszegfilé
4 kan. petrezselyem
0.5 db citrom
3 kan. olívaolaj
1 szegf. fokhagymagerezd
2 db paradicsom
50 g olajbogyó
só
bors
Előkészítés
Lépés 1 /3
Keverje össze az apróra vágott petrezselymet az apróra vágott, megtisztított fokhagymagerezddel, fél citrom levével és lereszelt héjával, olívaolajjal, sóval és borssal. Adja hozzá a felkockázott paradicsomot és a kimagozott, felszeletelt olajbogyókat, majd tegye félre a keveréket.
Lépés 2 /3
Kapcsolja be a grillsütőt. Válassza ki a Halak programot, majd nyomja meg az OK gombot. Miután a grill felforrósodott, tegye rá a keszegfilét, fűszerezze sóval és borssal, majd csukja le. Grillezze addig, amíg a kijelzőn meg nem jelenik a „közepesen átsült” felirat vagy a jelzőfény narancssárgára nem vált.
Lépés 3 /3
Tálalja mártással a keszegfiléket.